Feeds:
Entrades
Comentaris

Archive for the ‘olis essencials’ Category

A la carena dels Andes, creix un arbust silvestre aquesta espècie  de la família Rosaceae son originaries d’Europa i va ser introduïda a Xile pels conqueridors espanyols. A l’actualitat cobreix un vasta zona de unes 1.500.000 ha. En la seva recol·lecció i treballant centenars de persones convertint-se en un dels productes  vegetals d’exportació, no llenyosos,  més importants. El seu nom popular i local és  ROSA MOSQUETA i el seu nom científic és R. Rubiginosa o R. Eglanteria Odorata. La seva flor són roses de cinc  pètals de color rosa suau. Quant cauen, la planta desenvolupa un fruit  vermell i carnós  (Cinorròdon) plens de llavors, (aquenis).

D’ aquestes llavors s’obté l’ oli de Rosa Mosqueta. Aquest oli conté alts nivells d’ àcids grassos essencials poliinsaturats (linoleico i linolénico). Aquests àcids són substàncies nobles, indispensables per les àrees en les quals existeixen alts índexs  de  proliferació  de la cèl·lula nova .

 L’ oli de Rosa Mosqueta és un dels productes  que a despertat més interès en l’ àrea de la dermatologia i cosmètica, degut que la seva aplicació va des de  la regeneració de la pell i els teixits danyats. La prevenció de l’arruga fins hi tot tractaments de pell danyades per les cremades. També reactiva els fibroblastos que produeixen col·lagen i elastina que són els responsables de la fermesa i elasticitat de la pell. També ajuda a distribuir la pigmentació fent l’eliminació de taques.

L‘oli de Rosa Mosqueta pur és adequat per:

ESTRIES

CICATRIUS TANCADES O SEMI TANCADES

CREMADES AMB CAPA DE PELL

QUELOIDE

TAMBÉ ES POT POSAR UNA GOTETA A LES CREMES DE

COS O CARA “ MENYS LES CREMES QUE PORTIN ÀCID

 UN MASSATGE D’ OLI DE SÈSAM AMB ESSENCIA DE ROSA MOSQUETA: És molt nutritiu, relaxant, regenerador, reafirmant, i gran rejovenidor de tota la pell del cos.

Anuncis

Read Full Post »